La pàgina utilitza cookies. Si continua navegant per ella, considerarem que accepta el seu ús.

close

Qui som

Gràfiques Ossó va ser fundada al 1.923 i dirigida fins el dia d’avui per 4 generacions, el nostre objectiu és oferir un servei global i seriós per gestionar les necessitats gràfiques de les empreses,  de gran qualitat, per a fidelitzar als clients i treballar molts anys amb ells.

Una de les característiques de la nostra empresa és el bon ambient de treball que s’hi viu, aquest fet ajuda a gaudir d’un alt grau de companyerisme entre gerència i personal, el que facilita la atenció i concentració que internament es necessita per tal que quan la comanda arriba al client ho faci de manera satisfactòria.

Part dels nostres esforços estan destinats a ser auto-suficients, amb inversions contínues per estar a la avantguarda del sector i així elaborar la majoria de comandes internament com: imprimir, plastificar, troquel·lar, estampar, manipulats, plegats etc. fet que ens ajuda a controlar tot el procés i servir les comandes en les dates i qualitat esperades.

Treballem constantment per innovar i donar valor afegit als nostres clients com Tarifa Plana, Magatzem gratuït, Targetes Especials, Regals de fidelització etc...

Gràfiques Ossó ens agrada el que fem i tractem cada comanda amb la atenció i seriositat que ens ha portat a treballar per més de 90 anys amb els nostres clients.

Podem crear o dissenyar el teu projecte amb l’assessorament tècnic necessari per tal que es faci realitat d’una manera exitosa.

Imprimir és la nostra activitat principal, d’aquí que disposem del sistema òfset e impressió digital, fet que ens ajuda a triar el sistema d’impressió que més s’ajusta a cada comanda a nivell de qualitat, rapidesa, acabats…

Un bon plastificat pot donar un valor afegit molt important  a les teves impressions, és per això que aconsellem que provis el plastificat sedós per a les teves impressions.

Per donar un toc diferent, sempre podràs demanar les teves comandes troquelades, així aconseguiràs que aquestes tinguin un tamany o forma del més original.

Les revistes o catàlegs les podem acabar en grapa ò cola-pur dependent del número de pàgines o aspecte que li vulguis donar a la teva publicació.

Fendim, pleguem i manipulem tot el que imprimim.

Podem servir les teves comandes retractilades d’un número concret d’exemplars per tal que la distribució sigui més fàcil.

Disposem de transport propi per així ser àgils en les entregues i complir les dates pactades.

La nostra missió es donar el servei global d’imatge corporativa als nostres clients, bé sigui de disseny, impressió o assessorament de manera continuada.

Crear valor i marcar la diferència amb el nostre equip humà.

La nostra visió es ser una industria gràfica de referència dins del sector, per la seva qualitat, seriositat i proximitat amb el client.

Els nostres valors és l’equip de professionals que han format o formen part de la nostra Indústria Gràfica al llarg dels més de 90 anys d’història, la experiència acomulada és fonamental per oferir el que el client desitja en tot moment i donar constant valor afegit.